Com package

FORCONS UNE SOLUTION FEDERALE / EIS EEN FEDERALE OPLOSSING

Com package

voor facebook/ instagram
—————
🔥🔥🔥 De campagne STOP DE OPVANGCRISIS / STOP CRISE DE L’ACCEUIL heeft als doel om de huidige opvangcrisis meer zichtbaarheid te geven en de druk op de politiek op te voeren. Honderden asielzoekers slapen op straat terwijl de temperaturen ver onder nul dalen. Dit is volledig in strijd met de Belgische wetgeving en de Europese richtlijnen. Al meer dan een jaar komt de Belgische staat zijn verplichtingen op het gebied van opvang van asielzoekers en de mensenrechten niet na. Ondanks de koudegolf zitten naar schatting meer dan 2000 mensen nog steeds zonder onderdak.

Verschillende manieren om actie te ondernemen on www.stop-de-opvangcrisis.be:
Om de druk op de overheid op te voeren en hen te dwingen hun verplichtingen te respecteren :

📣 BETOOG MEE :
-18/12 is de Internationale dag van de migrant.
-22/12 voor het ministerie van Justitie.

📣 INTERPELLEER DE STAATSSECRETARIS : Stuur een mail naar de staatssecretaris om een onmiddelijke oplossing te eisen voor alle asielzoekers: www.stop-de-opvangcrisis.be/#teken

📣 ONDERSTEUN «EEN SOLIDAIRE BESLAGLEGGING » : Als de federale regering niet snel haar verantwoordelijkheid neemt, roepen wij burgers op om te helpen indien er nieuwe gebouwen door burgers geopend zouden worden om asielzoekers in onder te brengen: www.stop-de-opvangcrisis.be/#doe-mee

No Comments

Add your comment